Did you miss something? Keep Reading

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Η Κυριακούπολη γιορτάζει 3 χρόνια

  Image result for happy birthday 3
 Πέρασε ακόμα ένας δημιουργικός χρόνος με την Κυριακούπολη
Σαν σήμερα πριν τρία χρόνια (26-6-2014) δημιούργησα την Κυριακούπολη! Μεσα απο αυτο το ιστολόγιο μοιράζομαι μαζί σας άρθρα,ιστορίες και γεγονότα που αφορούν κάθε μαθητή αλλα και ταυτόχρονα ενημερώνουν οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο πολίτη ο οποίος αγωνιά για το παρόν και το μέλλον. Ευελπιστώ οτι η κυριακούπολη ( εστω και λίγο) σας βοήθα, σας εμπνέει και σας ψυχαγωγεί πνευματικα…..
Ως απώτερο στόχο μιας ακόμα ευχάριστης χρονιάς για την Κυριακούπολη, θα ήθελα να θέσω την περισσότερη δημιουργικότητα,περισσότερη φαντασία και φυσικά περισσότερη ενημέρωση για όλους…..
Αυτή τη χρονιά δημιουργήσαμε και την σελίδα μας στο facebook με σκοπό να ενημερώνεσται καθημερινά για τα νέα της κυριακούπολης αλλα και να μην χάνεται κανέναν διαγωνισμό. Όποιοι δεν κάνατε ακόμα like στην σελίδα μας κάντε τώρα!
 https://el-gr.facebook.com/Kyriakoupoli/
πέρσυ η κυριακούπολη δημιούργησε ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού με αφορμή τα δεύτερα γενέθλια της σελίδας. όσοι δεν είχατε παίξει μπορείτε να δοκιμάσετε φέτος !       http://kyriakoupoli.blogspot.gr/2016/06/blog-post_94.html
Σας ευχαριστώ για την υποστίριξη και αναμένω τα σχόλιά και της προτάσεις σας προκειμένου να βελτιωθεί η Κυριακούπολη….. 
Ελάτε να χτίσουμε μαζί περισσότερα κτίρια σε αυτήν την πολη…..!!!
|BE CREATIVE| GET INSPIRED| START LEARNING TODAY|
|[K]|

1 σχόλιο: