Did you miss something? Keep Reading

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Αγάπησε το τρέξιμο!




To τρέξιμο είναι πηγή ευεξίας αφού προσφέρει ευεργετικές επιδράσεις για το ανθρώπινο σώμα...γιατί λοιπόν να μην υιοθετήσουμε όλοι το τρέξιμο στην καθημερινότητά μας?

1) ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ
δεκαπέντε λεπτά χαλαρού τρεξίματος τρεις φορές την εβδομάδα είναι αρκετά για να μειώσετε τον
κίνδυνο εμφάνισης οστεοπόρωσης αργότερα στη ζωή σας κατα 40%.

2) ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
Με τριάντα λεπτά τρεξίματος, ένας ενήλικας 63 κιλών καίει 391 θερμίδες .

3) ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΧΩΝ
Το τρέξιμο θα σας βοηθήσει να επιτύχετε οποιονδήποτε στόχο βάλετε με το νού σας καθώς το τρέξιμο χαλαρώνει τον ανθρώπινο εγκέφαλο με αποτέλεσμα αυτός να σκέφτεται πιο "καθαρά" και αποτελεσματικά χωρίς άγχος .

4) Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ
 Με το τρέξιμο θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε πόσο πραγματικά υπέροχος είναι ο πλανήτης μας και τι ομορφιές κρύβει. Θα νιώθετε ευγνώμονες για τη ζωή και συνεπώς θα γίνετε πιο ευτυχισμένοι και ολοκληρωμένοι άνθρωποι ως προσωπικότητες. Βλέπετε τον ήλιο να ανατέλλει ή να δύει...παρατηρείτε τα διαφορετικά χρώματα που παίρνει η πλάση κατα τη διάρκεια της ημέρας....

5) ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ-ΦΥΓΕΙ
όταν έρθει εκείνη η στιγμή της αγανάκτησης και του αδιεξόδου...προσπάθησε να ηρεμίσεις και να πάρεις βαθιές ανάσες , βάλε τα αθλητικά σου και βγές εξω να τρέξεις. Όταν νιώσεις έτοιμος και χαλαρός γύρνα πίσω στη "πραγματικότητα" και θα το δείς και μόνος σου...το πρόβλημα θα μοιάζει πλέον μηδαμινό και αστείο!

6) ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ
και αν έρθει εκείνη η απρόβλεπτη στιγμή που πρέπει να το βάλεις στα πόδια για να σώσεις την ζωή σου? Να μην έχεις προπονηθεί λίγο?.....πως θα τα καταφέρεις?

7) ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΚΕΨΗ
το τρέξιμο βελτιώνει κατά 15% τις επιδόσεις στα τεστ ευφυίας.





1 σχόλιο:

  1. Το 5 είναι η καλύτερη λύση.Όταν είσαι έξω για τρέξιμο ή για περπάτημα ,παίρνεις άλλον αέρα. Βλέπεις πολλά χρώματα,πολλούς ανθρώπους και δεν είσαι κλεισμένος μέσα σε ένα σπίτι με τέσσερις τοίχους. Ξεφεύγεις από την μονοτονία της καθημερινότητας . Επίσης, το 6 είναι πολύ σοφό ,αλλά και πολύ αστείο. Ωραίο το μπλοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή