Did you miss something? Keep Reading

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Το Λογότυπο και τα σύμβολα της Κυριακούπολης


 Χαιρετώ τους Κυριακουπολίτες και της Κυριακουπολίτισσες! Ελπίζω να είστε όλοι καλά και έτοιμοι για περιπέτειες γνώσεως και συνεχής πρόκλησης του νου μας!
 
Εδώ και τρία χρόνια η Κυριακούπολη προσπαθεί και χτίζει με την δική σας βοήθεια το μυθικό μονοπάτι της γνώσης, της γνήσιας ψυχαγωγίας και της πληροφόρησης το οποίο μπορείτε να ακολουθήσετε και να ανακαλύψετε μαζί μας τις περιπέτειες στις οποίες θα σας οδηγήσει! 
Το ταξίδι στην γνώση είναι αέναο και σαγηνευτικό! 
Η Κυριακούπολη για μένα είναι το μονοπάτι, η πορεία που οδηγεί στον πολυπόθητο προορισμό που για τον καθένα απο εμάς είναι ξεχωριστός και μοναδικός! Παρόλα αυτά η Κυραικούπολη είναι και πόλη καθώς χτίζουμε και ζούμε εκεί κατα την πορεία μας πρός τον στόχο.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να σας παρουσιάσω και να σας εξηγήσω κάπως πιο επίσημα τα "λογότυπα" της Κυριακούπολης που πιθανών να  έχετε ξαναδεί στην σελίδα!  Αυτά τα σύμβολα τα δημιούργησε η Κυριακούπολη για να δηλώνει την ύπαρξή της. Όπου υπάρχουν αυτά τα σύμβολα εκεί είναι και η Κυριακούπολη .

Στόχος μου είναι να  σας παροτρύνω να σκεφτείτε και να ανακαλύψε τε τους δικούς σας ολόδικούς σας προορισμούς οι οποίοι σίγουρα  είναι διαφορετικοί απο τους δικούς μου, και αυτό είναι υπέροχο επειδή όλοι είμαστε διαφορετικές οντότητες κιόμως όταν θέλουμε και προσπαθούμε μπορούμε και συνυπάρχουμε ευτυχισμένα και ειρηνικά!  Είμαστε νέα άτομα και πρέπει να έχουμε φαντασία, όρεξη και όνειρα! Συμφωνείτε? :)





1) |[Κ]| = Το κατεξοχήν σύμβολο αυτής της μυθικής πόλης. Το κ μπαίνει σε απόλυτη τιμή | | προσπαθώντας να κρατήσει μόνο τα θετικά στοιχεία της ζωής και αποβάλλοντας τις αρνητικές πτυχές, σκέψεις και γεγονότα. Το κ συμβολίζει την πόλη/ πορεία προς την γνώση και την ευτυχία παρόλα αυτά λειτουργεί και ως έναυσμα για όλους εσάς τους δημιουργούς των δικών σας πόλεων.

2) Το αερόστατο =  Είναι το μεταφορικό μέσο που σε εξυψώνει, σου δίνει φτερά. Είναι η ίδια η γνώση που σου δίνει φτερά και πετάς άρα αντιστέκεσαι στην βαρύτητα. |Start Learning Today|

3) Πυξίδα ηθκών αρχών = Όλοι οι άνθρωποι έχουν μέσα στην καρδιά τους την πυξίδα ηθικής όπου εκείνοι θέτουν τους δικούς τους μυστικούς προορισμούς και στόχους στην ζωή τους ,τους οποίους κάνουν τα πάντα για να φτάσουν. Εμπνεύσου και θέσε τους δικούς σου στόχους. |Get Inspired|

4) Μικρό δέντρο = Ένα μικρό δέντρο που μεγαλώνει. Συμβολίζει την δημιουργικότητα που μεγαλώνει. Την γνώση που ποτέ δεν θα αποκτήσουμε ως σύνολο καθώς είναι άπειρη. Παρόλα αυτά προσπαθούμε και μάθαίνουμε συνεχώς και κάτι..κάτι μικρό...και αυτό το μικρό κομματάκι γνώσης λειτουργεί θεραπευτικά για εμάς είναι το οξυγόνο μας όπως ακριβώς ένα δέντρο!
|Βe Creative|



Αυτά είναι τα σύμβολα, ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας!!!! Φτιάξτε και εσείς τα δικά σας - είναι σημαντικό! Όταν δημιουργείς κάτι δικό σου νιώθεις μια μικρή αυτοπραγμάτωση..και αυτό είναι πολύ ωραίο συναίσθημα! 

Η συγγραφέας, 
Κυριακή Γαϊτανίδου


3 σχόλια:

  1. Τα σύμβολα είναι μοναδικά και τέλεια! το καλύτερο είναι που υπάρχει και νόημα απο πίσω! Αρχίζω και λατρεύω την Κυριακούπολη νομίζω.... <3 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα σύμβολα είναι τόσο διαφορετικά ,αλλά και τόσο ταιριαστά μεταξύ τους ,όταν υπάρχουν στην Κυριακούπολη.Θα ήθελα να πω ότι αυτά τα σύμβολα εκπροσωπούν μια υγιή και χαρούμενη ζωή,γεμάτο με ελπίδα και φως,το οποίος αυτές τις μέρες μειώνεται μέσα στο σκοτάδι που υπάρχει στην ψυχή των ανθρώπων. Πολύ καλή επιλογή συμβόλων.Συγχαρητήρια!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστω παρα πολυ καταρχήν που μπήκατε στον κόπο και διαβάσατε το αρθρο! Τα θετικά σας σχόλια μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω! |[Κ]|

      Διαγραφή