Did you miss something? Keep Reading

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

DIY Autumn edition - Φθινοπωρινές κατασκευές





Το Φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και είναι ώρα να προετοιμαστούμε αναλόγως! Υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να δημιουργήσουμε μόνοι μας την φθινοπωρινή ατμόσφαιρα που επιθυμούμε?  Η Κυριακούπολη προτείνει τις παρακάτω κατασκευές... εμπνεύστείτε και φέρτε το Φθινόπωρο λίγο πιο κοντά σας!


1) Βαζάκια για κερί με διακοσμημένα φύλλα

Πάρτε τρία- τέσσερα γυάλινα βαζάκια και κολλήστε πάνω τους φύλλα δέντρων σε αποχρώσεις του πορτοκαλί του κόκκινου και του καφέ. Δέστε πάνω κορδέλες σε παρόμοιες αποχρώσεις με τα φύλλα και τοποθετήστε στα βαζάκια κεριά ώστε να φωτίζουν.
Autumn Leaf Mason Jar Candle Holders



2) Φρέσκα Μήλα και κεριά

Πάρτε κόκκινα ή πράσινα μήλα ή και τα δύο και κόψτε με ένα μαχαίρι το πάνω μέρος του μήλου ( ίσα ίσα στο μέρος που βρίσκεται το κοτσάνι). Επειτα καθαρίστε/ σκάψτε με το μαχαίρι το εσωτερικό του μήλου σε εκείνη την περιοχή έτσι ώστε να χωράει ένα μικρό κεράκι. Στην συνέχει ποτίστε το μήλο με λίγο λεμόνι ουτως ώστε αυτό να μην σαπίσει! Τέλος τοποθετήστε το κεράκι όρθιο στην θέση που σκάψατε μέσα στο μήλο και ανάψτε το. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία σε αρκετά μήλα και τοποθετήστε τα όλα μέσα σε ένα μεγάλο γυάλινο βάζο με νερό ώστε αυτά να επιπλέουν. Το αποτέλεσμα? Σαγηνευτικό! Το σαλόνι σας δεν θα είναι μόνο αισθητικά υπέροχο άλλα θα μυρίζει και πανέμορφα!!
Fall Apple Candle Holders



3) Δοχεία με στάχυα

Βρείτε κάποια παλιά δοχεία που δεν τα χρειάζεστε και βάψτε τα. Στην συνέχεια τοποθετήστε στάχυα ή κλαδιά δέντρων και στολίστε τον χώρο σας.

Rustic Mason Jars



4) Γυαλιστερά κουκουνάρια- κάστανα ή βελανίδια

Glitter Acorns

Cinnamon Pinecones


5) Άρωμα φθινοπώρου

Natural Room Scents


6) Χρωματιστά μπουκάλια

Fall Colored Wine Bottles



7) Αποξηραμένες τροφές σε διακοσμητικό ποτήρι

Βάλτε καλαμπόκι, φασόλια, αρακά ή φακές σε ένα ποτήρι και διακοσμήστε το τραπέζι σας

Harvest Candlesticks





Αν έχετε να προτείνετε και άλλες ιδέες για φθινοπωρινές κατασκευές στείλτε τες στην Κυριακούπολη στην περιοχή των σχολίων ( comments)
!!!!  Kαλή διασκέδαση... και καλό Φθινόπωρο!!!!


1 σχόλιο:

  1. Απλά υπέροχα. Απλά μην ξεχνάτε και κάρτες με φθινοπωρινά σχέδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή